Cheescake cu somon

Aveam in frigider ricota si mascarpone pentru alta reteta dar am uitat ce trebuia sa fac(eh,de acum se observa varsta!!!)si le-am folosit la acest cheescake simplu si delicios,pama-mi aduc aminte ce trebuia sa fac!!
AVEM NEVOIE DE:
1pachet de biscuiti TUC
250g branza Ricotta
150g branza Mascarpone
100g somon afumat
1lingura boabe de piper rosu
1leg.marar
100g unt
CUM SE PROCEDEAZA:
Biscuitii se piseaza in robot
se rastoarna intr-un bol,se amesteca bine cu untul topit apoi se pun in tava cu hartie de copt doua inele din inox pentru prezentare se imparte compozitia in fiecare inel,se preseaza bine si se lasa la cuptor 15min
In acest timp se amesteca cele doua branzeturi cu un praf de sare,boabele de piper,somonul taiat cubulete,oprind 2fasii pentru ornat si mararul taiat marunt
Blaturile dupa ce s-au copt,se transfera usor cu o paleta cu tot cu inel pe un platou
in interior se imparte branza
se scot cu grija inelele,dupa care se orneaza cu somonul oprit,boabe de piper rosu si marar








0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme