Foitaj aperitiv

Asa dupa cum am spus si la reteta de  Trandafiri cu mere astfel de aperitive cu foiataj se pot pregati cu orice are fiecare prin frigider;am facut acum cu bacon si branza topita,au iesit minunati dar mai ales langa un pahar cu bere,mmm!!
AVEM NEVOIE DE:
aluat de foitaj
200g bacon
200g felii subtiri de branza topita
1lingura mustar
CUM SE PROCEDEAZA:
Aluatul dezghetat la temperatura din bucatarie,se taie pe latime fasii late cat latimea feliei de bacon,se unge cu putin mustar,deasupra se pun doua felii de bacon depinde cat sunt de lungi
peste bacon se pun felii de branza topita taiate in jumatati pentru ca sunt prea late,sfatul meu e sa puneti doar o jumatate pentru ca fiind multa branza,se topeste si iese din aluat,sau se poate elimina de tot branza
Se ruleaza apoi aluatul cu tot cu aceste preparate si se pun rulourile in forme de briose
Se lasa la cuptor 5-10min,depinde de cuptor apoi se scot si se pun pe platou
Se servesc calde si nu uitati de bere!






Un comentariu:

  1. Supeerrr! Acum mă pun la treabă ;) Tocmai întrebam Zmeii, ce să fac cu foietajul dezghețat: dulce sau sărat ;) Au optat ptr sărat;) Așa că ai picat la fixxxx ;) :-*

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate