Muschi de porc in sos provensal

Am facut aceasta reteta cand am fost in Franta si a avut un mare,mare succes;au mancat frantuzoaicele de nu se mai saturau!!!nu am apucat sa fac poza cu farfuria ca eram prea ocupata,de aceea am pregatit-o si acasa,doar ca muschiul meu a fost taiat cubulete(asa l-am avut la congelator)
AVEM NEVOIE DE:
1kg muschi de porc
2linguri faina
50ml ulei
1cana suc de rosii
100ml vin alb
sare
piper
cimbru
1capatana de usturoi
3linguri de ierburi provensale
3linguri oregano uscat
rozmarin verde
CUM SE PROCEDEAZA:
Muschiul feliat,condimentat cu sare si piper,se trece prin faina apoi se prajeste putin in ulei incins pe ambele parti apoi se scoate intr-o tava
Separat intr-un vas se amesteca usturoiul bine pisat,suc de rosii,vin,sare,piper,putin cimbru,ierburile provensale,oregano,putin zahar daca e nevoie si uleiul de la prajitul muschiului;daca acest sos este prea gros,se mai adauga apa si se potriveste de gust din nou
Se rastoarna in tava peste carne,deasupra se pun 2-3crengute de rozmarin,se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 45min la foc mic


  Se serveste cu piure de cartofi si acritura de sezon;mie mi-a fost pofta de gogosari! ce ti-e si cu poftele astea domnule!!!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate