Iahnie cu soia boabe si costita afumata

A doua reteta cu soia boabe pe ziua de azi, prima fiind pentru cine nu stie Fasole soia batuta
AVEM NEVOIE DE:
500g boabe de fasole soia
2cepe
2morcovi
1felie de telina
1ardei gras
1ceasca cu pasta de ardei
1cana cu suc de rosii
300g costita afumata
50ml ulei
1frunza de dafin
sare
putin cimbru
verdeata
CUM SE PROCEDEAZA:
Fasolea curatata,spalata,se pune intr-un vas,se rastoarna peste ea apa clocotita,se acopera cu un capac si se lasa 30min;dupa acest timp,se pune la fiert in aceeasi apa si dupa 30min se scurge,se clateste,apoi se pune din nou la fiert tot cu apa fierbinte;cand incepe sa fiarba,se adauga legumele curatate si taiate cubulete mici;dupa ce au fiert,se adauga pasta de ardei,sucul de rosii,frunza de dafin si se da vasul la cuptor pana scade.In acest timp,se prajeste costita in ulei, se rastoarna in fasole cu tot cu ulei si se mai lasa la cuptor 5min
 Se adauga apoi verdeata,se potriveste de gust
apoi se serveste cu salata sau ce are fiecare

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme