Jeleu de mere cirese si rodii

Am primit de la Dr.oetker ca in fiecare an,o brosura cu retete pentru camara noastra,etichete pentru borcane si o invitatie de a participa la concurs,cumparand Gel fix!
Din brosura mi-a atras atentia acest jeleu,l-am facut si intradevar,are un gust super bun!
AVEM NEVOIE DE:
2rodii
2kg mere
1kg cirese
1plic Gel Fix Clasic 1:1 Dr.Oetker
1kg zahar
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pregateste un suc la storcatorul de fructe 
Se masoara sucul obtinut,(trebuie sa fie 1l dar fara spuma),se rastoarna intr-un vas,se adauga zaharul,plicul de Gel Fix,se amesteca bine apoi se pune pe foc
se amesteca continu adunand spuma care se formeaza
iar din momentul in care incepe sa fiarba,se mai lasa 10min(eu am lasat mai mult pentru ca am experienta de anul trecut)
apoi se opreste focul,se pune jeleul fierbinte in borcane,se tin borcanele rasturnate pe capac 15-20min
apoi se eticheteaza si se depoziteaza la camara.





  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme