Cartofi Duphinoise

Foarte buna este reteta,consistenta si delicioasa!
AVEM NEVOIE DE:
1kg cartofi
500g ciuperci
500g carne de curcan
4morcovi
300g smantana fermentata
300g cascaval
4oua
1leg.marar verde
1ceapa
50ml ulei
sare
piper
1lingura cu boia
1ceasca vin alb
 CUM SE PROCEDEAZA:
Se pun la fiert intr-un vas cartofii curatati,spalati si taiati cubulete,morcovii de asemenea
Separat intr-o tigaie cu uleiul incins,se caleste ceapa tocata marunt,se adauga ciupercile feliate
dupa ce s-a evaporat apa din ele se adauga carnea taiata cubulete,se amesteca iar dupa cateva minute vinul si se lasa pe foc sa fiarba
Dupa ce carnea a fiert si sosul a scazut,se condimenteaza cu sare,piper,boia,se adauga mararul tocat marunt,apoi se amesteca cu cartofii si morcovii fierti si scursi
Se adauga si jumatate din cascavalul ras,apoi se rastoarna in tava unsa cu unt,
deasupra se rastoarna amestecul de oua si smantana si se acopera cu restul de cascaval ras
Se lasa la cuptorul incins 20min,apoi se serveste cald.Un deliciu!






 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate