Pui in aluat

Ca sa mai diversificati meniurile,va recomand aceasta reteta 2in1 cum se zice!!adica pe farfurie veti avea si carne si paine!!
AVEM NEVOIE DE:
1pui mai mic,pulpe sau copanele cum am avut eu
1cana cu faina
1lingura cu sare
1lingura cu piper macinat
3cani supa de pui
1ou+2albusuri
1cana cu lapte
1lingura unt
100g bacon
1cana cu faina(pentru sos)
20ml ulei
crengute de cimbru verde
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un bol se amesteca faina cu sare,piper,
se trece carnea prin acest amestec,se pune la prajit cate 4min pe fiecare parte,
apoi se toarna supa si se lasa la fiert 15min
Se scoate carnea dupa acest timp,se pune intr-un vas termorezistent uns cu unt
se pune printre bucatile de carne crengute de cimbru si bacon taiat marunt.
Separat,se bat bine ouale cu un praf de sare,lingura de unt moale,se adauga faina apoi laptele si se omogenizeaza bine totul
Se rastoarna compozitia peste carne si se lasa la cuptor 30min
Dupa ce s-a rumenit,se scoate din cuptor si se serveste imediat cu salata de sezon.



 
 
 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate