Moment de ciocolata

Un dulce delicios,fara foc,si fara zahar!!!
AVEM NEVOIE DE:
125g alune caju crude
100ml apa
75g cacao
50ml sirop de artar
35ml ulei de cocos
GLAZURA:
2linguri cacao
3linguri ulei de cocos
2linguri sirop de artar
esenta de vanilie
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pun alunele intr-un castronel,se acopera cu apa si se lasa sa se hidrateze 6ore;dupa acest timp,se scurg,se scatesc cu apa rece,din nou se scurg si se pun in blender impreuna cu 100ml apa,cacao,siropul de artar,uleiul de cocos topit pe bain-marie daca e cazul,se mixeaza bine,bine pana rezulta o crema,cea mai crema!!!
Se pune crema in doua forme mici de silicon,unse cu foarte putin ulei de cocos,
apoi se lasa la congelator 1h,cat sa se intareasca crema;in acest timp,se pun intr-un bol toate ingredientele pentru glazura,se amesteca bine sa se omogenizeze
Crema din forme daca s-a intarit,se rastoarna pe farfurii individuale
se toarna glazura deasupra si se orneaza cu un fruct
Daca nu se servesc imediat,se lasa la frigider pentru ca in contact cu caldura,prajitura se lasa!




 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme