Pulpa de porc la cuptor cu sos de cidru

Aveam 2sticle de cidru de mere uitate prin dulap si m-am gandit sa pregatesc un sos pentru o carnita la cuptor.
AVEM NEVOIE DE:
500g pulpa de porc
50ml ulei
sare
piper
4linguri faina alba
4cartofi mari
SOS:
1sticla cidru de mere
1lingura boia
cate 1lingurita cu cimbru
oregano
ierburi de Provance
1ceasca suc de rosii
3linguri ulei de masline
1capatana de usturoi
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea daca e mare,se portioneaza,se condimenteaza cu sare si piper,apoi se trece prin faina si se prajeste 4min pe ambele parti
apoi se scoate;intr-un vas termorezistent se pun rondele de cartof taiate mai groase,deasupra carnea si intr-un bol se pregateste sosul
Se amesteca bine usturoiul pisat cu sare,piper,boia
sos de rosii,cimbru,ulei,oregano,cidru,ierburile si 1ceasca cu apa
Se rastoarna peste carne
se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor la foc mic 1h
Se serveste imediat cu salata de sezon sau acritura.
Un deliciu!






   

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme