Ciresata-Amaretto

Aceasta bautura este facuta de anul trecut,dar cu cat sta mai mult,cu atat se face mai buna!!
Va recomand aceasta metoda pentru ca veti primi felicitarile celor serviti!
AVEM NEVOIE DE:
1kg cirese amare,1kg zahar,1kg alcool
Cantitatile sunt apreciate de fiecare,cat de mult se doreste
CUM SE PROCEDEAZA:
Ciresele cu coditele rupte,se spala,
apoi se pun in sticla pe care o are fiecare,pana la jumatate,se umple apoi scticla cu zahar,se scutura ca toate ciresele sa fie cuprinse de zahar
Se pune dopul la sticla fara sa fie infiletat bine,apoi se lasa undeva la soare,scuturand mereu sticla,iar dupa 3-4zile cand si-a lasat sirop,se umple sticla alcool,se pune dopul bine apoi se depoziteaza la camara si abia dupa un an se serveste pentru ca nu-i o ciresata oarecare,ciresele fiind amare trebuie sa-si lase gustul de usor amarui in bautura si cu cat sta mai mult cu atat se face mai bun,aproape ca un lichior!
Se serveste cu un cub de gheata.Are un gust super bun,dulce amarui!


 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme