Guvizi cu sos de rosii aromat
Cand am peste si trebuie sa-l gatesc,de fiecare data vreau sa fac alta ceva,o alta reteta;asa s-a intamplat si de aceasta data,am facut un altfel de sos,mai aromat si o alta metoda.Rezultatul,fiind unul de exceptie bineinteles.
AVEM NEVOIE DE:
1kg guvizi
1cana cu faina
ulei pentru prajit
2rosii
SOS:
1cana suc de rosii
150ml vin alb
sare
piper
cimbru
3linguri ulei de masline
ierburi speciale pentru peste din comert
1capatana de usturoi
1cana cu apa
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat,spalat,pudrat cu sare,se trece prin faina si se prajeste in ulei;cand este gata,se scoate si se pune intr-o tava sau un alt vas
Se amesteca intr-un castron toate ingredientele pentru sos,se potriveste de gust
apoi se rastoarna peste peste,deasupra se pun rondele de rosii
apoi se lasa la cuptor 20min
Se serveste imediat cu mamaliguta
AVEM NEVOIE DE:
1kg guvizi
1cana cu faina
ulei pentru prajit
2rosii
SOS:
1cana suc de rosii
150ml vin alb
sare
piper
cimbru
3linguri ulei de masline
ierburi speciale pentru peste din comert
1capatana de usturoi
1cana cu apa
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat,spalat,pudrat cu sare,se trece prin faina si se prajeste in ulei;cand este gata,se scoate si se pune intr-o tava sau un alt vas
Se amesteca intr-un castron toate ingredientele pentru sos,se potriveste de gust
apoi se rastoarna peste peste,deasupra se pun rondele de rosii
apoi se lasa la cuptor 20min
Se serveste imediat cu mamaliguta
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!