Jeleu cu fructe de padure

Voi continua sa pregatesc jeleurile pe care mi le-a adus la Alba Iulia, draga mea prietena Tania iar de aceasta data am facut cu un rest de fructe de padure,amestec si servit cu sos de ciocolata alba;mmmm nu va spun ce bun a fost!!
AVEM NEVOIE DE:
1plic praf pentru jeleu
1bol mix de fructe de padure
SOS:
100g ciocolata alba
50ml smantana lichida
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pune praful intr-un vas,se adauga 230ml apa fierbinte(nu clocotita),se amesteca bine pana se dizolva zaharul si incepe sa se ingroase,apoi se adauga 200ml apa rece si se omogeniseaza bine
Se rastoarna siropul in vase sau boluri in care s-au impartit fructele
si se lasa la frigider pana a doua zi,pentru siguranta,cand se rastoarna formele pe un platou si se pune deasupra sosul de ciocolata alba
Pentru sos se pune smantana intr-un vas mic pe foc,se adauga ciocolata rupta bucati mici,se amesteca pana se topeste,se da deoparte apoi se freaca pana se lichefiaza.
Si forma mare




 

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate