Suc de rosii cherry

Stim cu totii ca rosiile cherry sunt foarte dulci,de aceea am facut si eu de aceasta data suc doar din aceste rosioare,pentru ca avem din belsug la gradina.
AVEM NEVOIE DE:
rosii cherry

sare
zahar
CUM SE PROCEDEAZA:
Rosiile spalate,le crestez in varf,le storc de seminte si zeama,apoi le pun in blender si le pasez
  Piureul il trec prin sita,iar rezultatul obtinut il pun intr-o oala pe foc
Las sa fiarba pana ajunge la jumatatea oalei,daca vroiam mai subtire,nu era nevoie sa fiarba asa mult pentru ca atata timp cat am stors zeama piureul din blender era destul de gros,dar am lasat mai mult sa fiarba pentru ca am vrut un suc mai spre bulion,nu este o regula, fiecare il fierbe cat doreste
La sfarsit,fiecare adauga sare si zahar dupa cum este obisnuit,sau nu;am vazut persoane care nu pun nimic,nici sare nici zahar.
Mi se pare ca am mai spus cu alta ocazie,dar eu pun zahar la sucul de rosii oricat de dulci ar fi ele,pentru ca impiedica fermentarea
Deci la jumatate de oala pe care o vedeti,am pus 1lingura de zahar si 1lingurita cu sare.
De asemenea,nu am pus sare si zahar de la inceput,pentru ca-si schimba culoarea.
Am pus sucul in sticle curate cu capac,am fiert sticlele 1h,le-am lasat in vas pana a doua zi,cand le-am depozitat la camara.

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate