Gratar de legume gratinate

Aveam de la gradina multe legume si ce sa mai fac,ce sa mai fac??as fi vrut sa fac un gratar dar alaturi sa fie si un pieptisor dar cum nu-l aveam,zic hai sa le gratinez!bun a fost,foarte bun!!
AVEM NEVOIE DE:
1vanata
1dovlecel
200g ciuperci
2rosii
100g mozzarella
200g cascaval
2catei de usturoi
1lingura unt
2linguri zeama de lamaie
sare
piper
4linguri ulei de masline
CUM SE PROCEDEAZA:
Vanata si dovlecelul spalate,uscate,cu capetele taiate,se taie rondele nu prea subtiri 
apoi se pun intr-un castron si se amesteca cu sare,piper,ulei de masline si zeama de lamaie,si se lasa deoparte 5-10min.
 Dupa acest timp se pun pe gratarul de Tefal incins,iar dupa ce sunt gata se pun pe o farfurie
Ciupercile curatate daca e cazul,feliate,se pun si ele pe gratar
Intr-un vas termorezistent uns cu unt,se pun intercalate pe doua randuri,rondele de vanata taiate in doua pentru ca ele sunt mai mari decate restul legumelor,apoi cate doua rondele de dovlecel,doua de ciuperci,care sunt mici,1felie de mozzarella,1-2rondele de rosie
dupa ce s-au terminat,se presara deasupra sare,piper,usturoiul pisat si cascavalul ras din belsug
Se lasa la cuptor25-30min apoi se serveste imediat.




 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme