Tocanita cu inimi si pipote de pui

De mult nu am facut asa ceva iar acum i-a venit randul;de regula noi mancam astfel de tocanita cu mamaliguta,dar acum mi-a fost prea foame ca sa mai astept!

AVEM NEVOIE DE:
500g pipote si inimi

1ceapa mare
1ardei gras
1ardei iute
2-3cartofi
500g rosii
50ml vin alb
3catei de usturoi
20ml ulei
sare
piper
cimbru
dafin
verdeata
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pune in cratita cu ulei maruntaiele spalate iar dupa ce s-a evaporat apa din ele se adauga ceapa si ardeii taiati marunt,
cartofii curatati si taiati in sferturi sau cubulete
 apoi vinul,dupa 5-6min timp in care s-a evaporat lcoolul,se adauga rosiile pasate,2cani cu apa si se lasa pe foc 20min
Dupa acest timp se adauga sare si piper dupa gust,2frunze de dafin,putin cimbru,usturoiul pisat iar dupa ce a scazut,se adauga verdeata si se serveste.
Foarte des fac astfel de mancare pentru ca ne place iar cand rezulta ceva deosebit,pun poze aici pentru ca reteta e aceeasi.
An 2017
Tot 2017 dar de aceasta data cu mamaliguta si castraveti murati!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate