Paste cu fructe de mare

Ete ca mi s-a facut asa deodata pofta de paste si nu stiam cu ce sa le asociez;am cautat prin rezervele mele de conserve,am cautat prin congelator si am gasit.
Buuuun a fost!!
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu paste 
300g creveti
1conserva cu caracatita
250g rosii cherry
2catei de usturoi
2linguri ulei de masline
20ml vin alb
1ardei iute
sare
busuioc Kotanyi
1plic cu condimente pentru paste Kotanyi
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei calesti usturoiul fara sa se arda,doar cat isi elimina aroma,si ardeiul iute
 Dupa ce s-a scos usturoiul,se adauga vinul,se lasa 3-4min la fiert cat se evapora alcoolul,apoi se adauga rosiile intregi iar care sunt mai mari,taiate in jumatati
Dupa ce s-a format sosul,se pun crevetii,caracatita,busuioc uscat,condimentele pentru paste iar dupa 3-4min.se opreste focul, se adauga sare daca e nevoie;se lasa sos mai mult pentru ca atunci cand se amesteca cu pastele fierte,acestea se imbiba in sos

apoi se serveste imediat ornata cu busuioc verde.
Un alt an 2017,o alta farfurie,aceeasi reteta doar ca de aceasta data nu am amestecat sosul cu paste si l-am lasat mai mult sa scada






0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate