Peste gratinat

De foarte mult timp aveam in lista aceasta reteta iar acum i-a venit randul;simplu,gustos si sanatos!
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu fileuri de cod alb
250g ciuperci galbiori
1ceapa mica
50g cascaval ras
4linguri ulei de masline
sare
piper
busuioc
CUM SE PREGATESTE:
Se condimenteaza fileurile dezghetate si bine scurse cu sare si piper,apoi se prajeste fara faina,cu atentie sa nu se rupa
apoi se scot pe un platou
In alta tigaie cu ulei de masline,se pune ceapa tocata marunt,ciupercile de asemenea iar dupa ce s-a evaporat apa din ele se condimenteaza, se lasa deoparte
si se amesteca repede cu cascavalul ras
Se imparte compozitia pe fiecare fileu pus in tava pe hartie de copt
si se lasa la cuptor 5min,pana incepe sa curga cascavalul
Se serveste imediat cu mix de salata sau lamaie
Eu nu am avut nici salata nici lamaie si trebuia!!!





  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme