Cheesecake cu fructe de padure

La rugamintile fetelor am pregatit acest cheesecake super bun,super delicios!
AVEM NEVOIE DE:
200g biscuiti
100g unt moale
400g branza Ricotta
200ml frisca lichida
2-3linguri zahar pudra
300g amestec de fructe de padure congelate
1plic gelatina
1plic Tort-gelee incolor
CUM SE PROCEDEAZA:
Biscuitii pisati in blender,amestecati cu untul moale,se rastoarna in forma de tort cu peretii detasabili,se preseaza uniform pentru a rezulta blatul
Se amesteca branza cu zahar dupa gust si frisca batuta
apoi cu gelatina hidratata in apa rece si dizolvata in putina apa pe bain-marie.
Dupa omogenizare,se rastoarna in forma peste blat,se niveleaza si se lasa la frigider cel putin 4-5ore
Fructele se pun intr-un vas mic impreuna cu o lingura zahar pudra,se amesteca si se lasa deoparte sa-si lase sucul,dar se poate pune si cateva minute pe foc.
Sucul lasat de fructe,se pune intr-un pahar si se completeaza cu apa pana la 200ml,se dizolva praful de tort-gelee,1lingura zahar apoi se pune vasul pe focmic amestecand continuu.
Dupa ce s-a ingrosat putin,se lasa deoparte sa se raceasca dar nu mult,sa nu se intareasca.
Se scoate din frigider tortul,se pun fructele deasupra apoi cu atentie se toarna incepand de la mijloc,jeleul

Se lasa tortul la frigider pana a doua zi cand se pune pe un platou,se scoate inelul de la forma de tort,se taie si se serveste.



  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme