Peste cu legume si cuscus

Inventii si inventii iar rezultatul unul care merita aplauze,parerea mea!!
AVEM NEVOIE DE:
500g rondele de peste,eu am avut un rest de somon
1ceapa rosie
4cartofi mov
4rosii cherry
2linguri capere
1capatana de usturoi
50ml vin alb
2linguri ulei de masline
sare
piper
cimbru
oregano toate de la Kotanyi
200g cuscus
1lingura unt
1lingura menta uscata Kotanyi
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele spalat,uscat,condimentat cu sare,piper si oregano,se lasa deoparte
Intr-un vas termorezistent sau tava,se pun rondele de ceapa,rondele foarte fine de cartofi mov necuratati de coaja,spalati bine,
Rondelele fine,se obtin la razatoare!!
Se pudreaza cu sare si piper,se adauga cimbru,capere,vin,putina apa,pestele deasupra,alaturi usturoiul, rosiile,uleiul si la cuptor 30min

In acest timp,se pune la fiert 250ml apa,cu putina sare si unt,dupa ce a inceput sa fiarba,se rastoarna peste cuscus in bol,se amesteca cu o furculita,se acopera si se lasa 15-20min;dupa ce a absorbit toata apa,se mai adauga sare daca e nevoie,menta si se amesteca tot cu furculita
Pe farfurie se pune o insula de cuscus,deasupra pestele,alaturi sosul cu ceapa si carofi apoi se serveste imediat.
Un deliciu!






0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme