Socata

In fiecare an incerc tot felul de retete de socata pe care le vad la fete si la urma dau note!!😜😜😜
AVEM NEVOIE DE:
pentru un borcan de 5l
15-20flori mari de soc
500g zahar brut din trestie de zahar
3lamai
CUM SE PROCEDEAZA:
Se scufunda florile intr-un vas cu apa rece pentru a spala praful de pe ele si a scoate musculitele ce se ascund in flori
Se dizolva intr-un vas zaharul in apa
apoi se rastoarna in borcan peste flori,se adauga lamaile feliate si stoarse putin,apoi se completeaza borcanul cu apa
se acopera cu o farfurie mica si se lasa la soare,amestecand dimineata si seara
Dupa 3zile,doar daca a fost soare unde a stat borcanul,daca nu,se mai lasa,apoi se trage socata cu un furtun mic si se pune in sticle la frigider
Pentru cine doreste o socata acidulata,poate pune 1lingura cu boabe de orez



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate