Chec marmorat

De cand a aparut aceasta metoda de marmorare a checului,doar asa le fac,pentru ca-mi place mult;aspectul e identic cu marea majoritate a retetelor de aici dar nu si ingredientele sau metoda de pregatire!
AVEM NEVOIE DE:
5oua
1cana cu zahar
1plic praf de copt
200g faina
50ml ulei
2linguri pudra de roscove sau cacao
2plicuri zahar vanilat
un praf de sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zahar,se adauga amestecand usor galbenusurile frecate cu zahar vanilat si ulei cate putin,la final se adauga faina cernuta cu praful de copt apoi se amesteca cu o spatula in miscari verticale.
Se imparte compozitia in doua vase si intr-unul se amesteca pudra de roscove sau cacao
In tava de chec cu hartie de copt,se pun intercalat cate o lingura din aluatul alb si cel cu cacao
Dupa terminare,se bate tava de masa sa se uniformizeze aluatul
apoi se lasa la cuptor la foc moderat 30min sau pana trece testul cu scobitoarea.Se scoate din tava,se indeparteaza hartia iar dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar


 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate