Ghiveci cu hrisca

L-am innebunit pe omul meu cu hrisca,i-am facut tot ce mi-a trecut prin cap,incepand cu lapte,iaurt pentru micul dejun pana la tot felul de mancaruri.
Acum am adaugat-o in ghiveci si a iesit ca  tocana de legume cu orez care era pe timpuri dar orezul inlocuit cu hrisca;hai ca nu-i rea!!
AVEM NEVOIE DE:
1cana cu boabe de hrisca spalata in cateva ape si pusa in apa de seara
1ceapa
1morcov
1ardei gras
1ardei iute
cateva buchetele de brocoli
1felie de telina
rosii cherry
1dovlecel
10ml ulei de masline
1capatana mica de usturoi
1mana de pastai
sare
cimbru
oregano
1lingura boia dulce

CUM SE PROCEDEAZA:
Toate legumele curatate,spalate,taiate cubulete mai mari,mai putin rosiile,le pui intr-un castron mai mare,adaugi condimentele,rosiile intregi,uleiul,amesteci totul bine,adaugi o cana cu apa,pui vasul pe foc si lasi sa fiarba cu capac
Dupa ce totul este fiert,adaugi hrisca scursa de apa,amesteci bine,mai lasi cateva minute,potrivesti de gust apoi opresti focul
Eu am pus cam multa hrisca,cred ca era suficient o ceasca nu o cana


   

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme