Paste cu sos de prosciutto

Am gasit la Kaufland caserola cu bucatele de prosciuto(sunca italiana),am cumparat-o in ideea ca o voi folosi la ceva nu numai la paste dar pana la urma tot la paste a ajuns, pentru ca mi-era pofta
Buna a fost,un deliciu!
AVEM NEVOIE DE:
2cutie cu paste tagliatelle
250g prosciutto 
3catei de usturoi
1ardei iute rosu mic
2linguri ulei de masline
cateva rosii cherry
50ml vin alb
busuioc
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei calesti prosciutto taiat cu usturoiul taiat si el si ardeiul iute;dupa ce s-a rumenit adaugi vinul si lasi sa fiarba
daca e nevoie,mai adaugi putina apa;dupa ce a scazut,adaugi rosiile intregi si lasi cateva minute cu capac,amestecand din cand in cand
Dupa ce s-a format un sos,potrivesti de gust,dar nu mai trebuie sa potrivesti pentru ca prosciutto este sarat,adaugi busuioc verde sau uscat de care ai,apoi amesteci cu pastele fierte si scurse
Dupa omogenizare servesti pe farfurie cu busuioc verde deasupra,era bun si putin parmezan dar nu am avut.



  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate