Chiftele cu carne de curcan si dovleac

Iar m-am intrecut pe mine!!Am facut chiftelele pentru Costel pentru regimul lui si stiind ca,carnea de curcan(scuzati cacofonia!) are un gust fad si chiftelele ies cam tari,am adaugat 3felii de dovleac pe langa alte alea si au iesit super mega!!
AVEM NEVOIE DE:
500g carne tocata de curcan
3felii dovleac
1capatana de usturoi
1ceapa
2leg.marar
1cartof mare fiert
1ceasca pesmet
3oua
1/2lingurita cimbru
sare
piper
salata verde
1cana cu faina
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se amesteca carnea cu dovleacul curatat si ras fin,ceapa tocata marunt,cartoful fiert bine si pasat,usturoiul pisat,mararul taiat marunt,ouala batute,1lingura rasa cu sare,piper dupa gust,1/2lingurita cimbru apoi se amesteca totul foarte bine.
Dupa 10min de odihna, se ia din compozitie cu lingurita,se trec prin faina,se formeaza chiftelute aplatizate in palme apoi se prajesc in ulei incins sau se pot pune in tava pe hartie la cuptor
Dupa ce s-au rumenit,se scot pe hartie de bucatarie
Si se servesc cum doreste fiecare


 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme