Snitele printului

Aceasta reteta face parte tot din provocarea Weekend cu spor dar incepand de luna trecuta,a venit cineva cu propunerea sa se gateasca si o reteta de suflet a fiecarei gazde
Am inceput eu cu Supa de pui cu lapte de cocos acum Alina ne-a dat mancarea preferata a copilului ei pe care-l alinta "print"
M-am bucurat pentru ca si preferatele noastre sunt si le pregatesc destul de des.Este adevarat ca eu le pregatesc altfel dar si aceasta reteta este foarte buna 
AVEM NEVOIE DE:
1piept mare de pui
2oua
2linguri coniac
sare
piper alb
putin cimbru
oregano
3catei de usturoi
1cana cu faina
1cana cu pesmet
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA:
Pieptul feliat si taiat in bucati mai mici,il pui intr-un castron,amesteci cu putina sare,piper si usturoi bine pisat.
Intr-un bol bati ouale cu sare,piper,amesteci cu putin cimbru,oregano,coniac
In alte doua boluri pui faina si pesmetul.
Treci carnea prin faina,oua,pesmet apoi le pui la prajit in ulei incins
Le scoti pe prosop de hartie apoi le pui pe farfurie.
Multumesc Alina si-ti doresc multa sanatate, sa ai puterea sa-ti rasfeti printul cu tot ce-si doreste!




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate