Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Am achizitionat cateva produse de pe sit-ul Alimente speciale iar acum incep sa le testez si deocamdata sunt multumita;laptele de hrisca este fara gluten,fara lactoza,este indulcit cu sirop de orez,deci numai bun de baut dar eu l-am folosit la budinca si rezultatul a fost foarte bun!
AVEM NEVOIE DE:
4linguri tapioca
400ml lapte de hrisca
1ceasca cu fructe de padure
CUM SE PROCEDEAZA:
Pui tapioca intr-un castron cu apa iar dupa 10min scurgi apa si rastorni tapioca in vasul cu lapte de pe foc
Amesteci continuu cu o lingura pana se ingroasa apoi imparti budinca in cupe,deasupra pui fructe si lasi la frigider pana in momentul servirii




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate