Supa crema de dovleac

Imi plac foarte mult aceste supe crema,indiferend din ce sunt facute,sunt atat de bune pentru ca eu le fac in cu totul alt mod ,decat am vazut chiar si la bucatarese cu renume
Cine face o astfel de supa dupa reteta mea isi va da seama ca nu are egal!!hai ca m-am laudat suficient!!😄😄😄
AVEM NEVOIE DE:
1dovleac mic sau 1/2mare
1ceapa
2morcovi
1radacina pastarnac
5cm radacina de ghimbir
1felie radacina de telina(nu puneti multa telina pentru ca fiind cu aroma puternica-i schimba gustul)
sare
1cutie lapte de cocos
CUM SE PROCEDEAZA:
Dovleacul si legumele curatate,spalate,taiate,le pui in oala cu apa si 1lingurita rasa cu sare la fiert.
Dupa ce au fiert bine,strecori totul,pui legumele in robot si le pasezi
Piureul rezultat il pui din nou in oala pe foc,adaugi laptele de cocos
apoi cate putina zeama de la fiert si amesteci pana ajunge la consistenta dorita,dar daca este supa crema,trebuie sa fie putin mai groasa decat supa obisnuita,nici sa semene cu un piure!!😨😨😨😨
Potrivesti de gust apoi servesti cum doresti,simpla sau cu crutoane;eu cand am timp fac crutoane dar de cele mai multe ori o mananc asa simpla!
Un alt an,2018 aceeasi reteta alta farfurie
Un alt an 2019,aceeasi reteta



 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme