Supa crema cu ciuperci

Imi plac mult aceste supe,o spun de fiecare data cand am ocazia,mai am o reteta dar este in alt mod pregatita,de aceasta data am folosit si alimente speciale fara gluten!
AVEM NEVOIE DE:
1kg ciuperci
1ceapa
1morcov
1pastarnac
1felie de telina radacina
200ml smantana lichida de cocos sau de soia (se gaseste in comert in toate magazinele)
sare
1lingura pudra de ingrosat vegetala la nevoie
CUM SE PROCEDEAZA:
Pui intr-un vas la fiert ciupercile curatate daca e cazul,taiate,impreuna cu legumele de asemenea curatate,spalate,taiate si 1lingurita cu sare;dupa ce au fiert foarte bine,strecori fara sa arunci apa,legumele le pui in blender impreuna cu smantana,pasezi bine apoi rastorni inapoi in oala
Acum adaugi apa de la fiertul legumelor,pana la consistenta dorita si daca e prea subtire,amesteci cu telul adaugand cate putin praf de ingrosare; eu nu am folosit pentru ca mi-a iesit suficient de groasa,asa cum imi place mie.

 Pui supa intr-un bol iar deasupra pui felii subtiri de ciuperca crocante si o servesti imediat
Feliile de ciuperca crocante,le faci asa:tai dintr-o ciuperca mai mare felii subtiri,le pui intr-o tigaie tefal incinsa doar cateva secunde pe ambele parti sa nu se arda si le pui deasupra.
Daca nu se mananca imediat,nu mai sunt crocante!
Un deliciu,mega deliciu!!!




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme