Paste cu sos de ciuperci

Am avut la congelator pentru ca le-am cumparat proaspete, o punga cu paste negre si pentru ca am luat si aceste ciupercute albe si micute,le-am combinat si rezultatul a fost unul pe masura!!
AVEM NEVOIE DE:
1punga tagliatelle negre
200g ciuperci shimeji albe
200ml smantana lichida
2linguri ulei de masline
1catel de usturoi
50ml vin alb
sare
piper
oregano
CUM SE PROCEDEAZA:
Ciupercile spalate,le pui invasul cu ulei si usturoiulintreg
dupa ce s-au inmuiat,adaugi vinul,lasi sa fiarba iar dupa ce a scazut scoti usturoiul,
adaugi smantana,sare,piper,putin oregano iar dupa ce s-a ingrosat opresti focul si pui pe farfurie peste pastele fierte si scurse



 

 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate