Paste fara gluten cu branza

M-am aprovizionat de produse fara gluten,fara lactoza,pentru copiii din franta daca vor veni de Paste iar pana atunci le fac eu proba.
Acum pastele sunt de mazare,sunt foarte bune,nu au nici un gust de mazare iar rezultatul final este unul super bun!
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu paste fara gluten de mazare
500g branza de vaci
3linguri zahar
un praf de sare
coaja de lamaie rasa
5oua
1lingura unt pentru uns
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron amesteci branza cu putina sare,zahar dupa gust,ouale batute,coaja de lamaie,apoi cu pastele fierte si scurse
Le rastorni apoi in vasul termorezistent uns cu unt si la cuptor 40min
Dupa ce s-a racit o tai cuburi si pui pe farfurie





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate