Somon la gratar cu legume

O reteta gustoasa si sanatoasa si cu asta am spus totul!!
AVEM NEVOIE DE:
2rondele de somon,pregatesc doar cat mancam la un pranz
buchetele de conopida,
buchetele de brocoli
4ciuperci mari
1morcov
sare
piper
1lamaie
1lingura unt
3linguri ulei de masline
1catel de usturoi
50ml vin alb
oregano
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele spalat,uscat,condimentat cu sare si piper,il pui intr-un bol,adaugi uleiul de masline,zeama de la jumatate de lamaie,oregano si amesteci usor,acoperi cu folie alimentara si lasi deoparte 2h

Intr-un vas pe foc pui untul catelul de usturoi curatat,apoi buchetelele de conopida,brocoli,ciupercile feliate,morcovul rondele si lasi pe foc amestecand usor,pana scade toata apa lasata de legume
  adaugi apoi vinul,sare,piper,coriandru,lasi pe foc pana scade apoi opresti focul
Pui somonul pe gratarul Tefal
apoi servesti pe farfurie alaturi de legume si fulgi de sare neagra

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate