Trandafiri cu sunca si cascaval

E mai veche aceasta reteta,am pregatit-o impreuna cu fetele cand au fost in vacanta
AVEM NEVOIE DE:
1aluat de foietaj
100g sunca presata feliata
100g cascaval feliat
3linguri ketchup
CUM SE PROCEDEAZA:
Intinzi aluatul pe masa,daca este prea gros,mai treci cu sucitorul peste el,il ungi cu ketchup,
Tai fasii pe latime de 10cm,apoi pe fiecare pui cate o felie de sunca intercalata cu una de cascaval
apoi rulezi si tai ruloul in doua sau trei daca e lung si le pui pe fiecare in forme de briose
La cuptor vor sta 10-15min la foc mare
Dupa ce s-au racit se scot din forme si se consuma imediat


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme