Chec fara gluten cu ciocolata si fructe

Aceasta reteta e pentru concursul la Ciocolata Poiana dar daca tot am avut aceste mixuri fara gluten  de la Alimente speciale si pentru ca tot trebuia sa le folosesc,acum sunt bine venite!
AVEM NEVOIE DE:
1pachet mix pudra pentru chec fara gluten
1ciocolata Poiana cu lapte
2oua
185ml apa calda
60g margarina
1ceasca mix coacaze,albe,rosii,negre congelate
 CUM SE PROCEDEAZA:
Bati bine ouale cu margarina moale,adaugi ciocolata topita pe bain marie si racita,apoi mixul de chec,apa si mixezi 10min
Rastorni in tava mica de tort,18cm diametru cu hartie de copt,deasupra pui fructe din belsug si la cuptor la foc mic 40min
Dupa ce s-a racit scoti din forma,pui pe un platou,pudrezi cu zahar apoi tai


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate