Paste cu trei feluri de sosuri

Aveam prin "depozitul"meu de produse cateva borcanele cu sosuri pentru paste de la copii primite  care asteptau sa fie aruncate luna viitoare,asa ca le-am executat odata pe toate!!
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu paste
1borcanel cu sos de carne
1borcanel cu sos de trufe
1borcanel de sos pesto
parmezan
1lingura cu unt
CUM SE PROCEDEAZA:
Toata lumea stie cum se procedeaza in astfel de situatii;fierbi pastele dupa instructiuni,eu am avut paste din grau dur si au avut nevoie de mai mult timp,le scurgi le pui inapoi in vasul in care ai pus untul sa se topeasca,ai amestecat bine,apoi imparti pastele in trei boluri,adaugi sosurile,amesteci totul apoi servesti cu parmezan deasupra
 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme