Paste fara gluten cu sos de ciuperci

De aceasta data chiar mi-era pofta de paste cu ciuperci si smantana si daca tot am gasit din nou aceste superbe ciupercute bune,bune,am facut o reteta 100% sanatoasa!
AVEM NEVOIE DE:
1punga paste de soia
200g ciuperci Shimeji albe
200ml smantana lichida de orez
sare
1lingura ulei de masline 
50ml vin alb
 CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei calesti usturoiul intreg fara sa se arda dupa care-l scoti,adaugi ciupercile cu partea de codita care a stat in pamant taiata,dupa cateva minute timp in care amesteci mereu,adaugi vinul si lasi pe foc pana scade apoi adaugi smantana si lasi pe foc amestecand pana se ingroasa putin

condimentezi cu sare,piper optional apoi adaugi pastele fierte si clatite cu apa rece
Pui apoi pe farfurie si servesti imediat,deliciu!!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme