Pulpe la cuptor

Ne plac pulpele oricum ar fi dar cel mai mult imi place sosul pe care-l fac eu
AVEM NEVOIE DE:
1kg pulpe
SOS:
3linguri ulei de masline
150ml vin alb
1ceasca suc de rosii
sare
piper
cimbru
oregano
4-5catei de usturoi
putin zahar daca e nevoie
GARNITURA:
1punga cu legume si orez congelate
1lingura unt
sare
piper
50ml vin alb

CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castronel amesteci cu telul toate ingredientele de la sos
Pulpele curatate,spalate,le pui intr-o tava,rastorni peste ele sosul
apoi la cuptor 40min,timp in care intorci pulpele cu atentie iar cand crezi ca sunt gata,faci proba cu o furculita si daca intra usor in carne,sunt gata,opresti focul
Pentru garnitura,rastorni punga in vasul cu unt topit,adaugi sare,piper,vinul si lasi pe foc amestecand din cand in cand pana scade si orezul este fiert

Pe farfurie pui o pulpa iar alaturi garnitura



   

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme