Guvizi in sos de rosii

Cand spun peste,nu mai conteaza ce fel este;vreau sa va spun ca acesti guvizi sunt super buni,se aseamana la aspect cu somnul si are o carne alba gustoasa si cu putine oase.
De cate ori cumpar asa ceva,il fac prajit cu mujdei si mamaliga sau cu sos de rosii,deliciu!!
AVEM NEVOIE DE:
1kg guvizi
1capatana de usturoi
1cutie cubulete de rosii,eu am avut rosii cherry puse de mine la borcan
ulei pentru prajit
sare
piper
cimbru
1crenguta de rozmarin
1cana cu faina
50ml vin alb
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat de solzi si intestine,bine spalat,uscat,pudrat cu putina sare,il treci prin faina apoi il prajesti in ulei nu tare,dupa care-l scoti si-l pui intr-o tava
Intr-un castron pui rosiile pasate,adaugi sare,piper,putin cimbru,usturoiul pisat,vin,2-3linguri ulei de la prajit,amesteci,potrivesti de gust apoi rastorni peste peste
deasupra pui o crenguta de rozmarin si la cuptor lasi 30min
Servesti pe farfurie alaturi de mamaliga,deliciu!



 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate