Omleta verde

Am gasit reteta in revista din Franta,v-am spus ca o perioada va "intoxic"cu retete frantuzesti,doar pana ma satur de ele apoi imi revin la normal sa nu spuna din nou lumea ca postez numai ciudatenii!!😁😁😁
Mi s-a parut interesanta la prima vedere iar dupa ce am facut-o chiar buna a fost!!
AVEM NEVOIE DE:
200g frunze tinere de spanac
frunze de cimbru
10g de unt
6oua
sare
piper
UMPLUTURA:
200g rosii cherry
1ardei gras galben
80g branza feta
10masline negre fara samburi
50ml ulei de masline
50g nuci caju
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Pui pe foc tigaia cu unt,apoi spanacul spalat si scurs,dupa 2min adaugi sare,piper,amesteci si lasi deoparte sa se raceasca
Intr-un bol bati ouale,adaugi spanacul,cateva frunze taiate si lasi deoparte

Intr-un alt bol pui ardeiul taiat fasii,o lingura de ulei,amesteci,apoi rosii taiate in patru sau jumatati,rondele de masline,nuci taiate,o alta lingura de ulei,amesteci totul bine iar la final branza cubulete
    Restul de ulei ramas,il pui in tigaie,rastorni ouale si pregatesti omleta la foc mic
Pui umplutura intr-un colt pe omleta,acoperi,mai lasi 1min pe foc apoi o scoti pe farfurie
Se serveste imediat cu paine prajita,un deliciu!!
Eu am redus ingredientele pentru o singura persoana si omleta fiind mica,umplutura am pus-o putin pe foc apoi pe omleta.
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme