Paste colorate cu sos de ciuperci

Mi-am adus din Franta ceva paste mai deosebite colorate pe care nu le gasesc la noi si daca am avut ciuperci,am facut ceva gustos.
AVEM NEVOIE DE:
1punga paste colorate
5ciuperci mari
200g sunca de pasare
200ml smantana lichida
1ceasca cu parmezan ras
100ml vin alb
50g unt
sare
piper
busuioc
CUM SE PROCEDEAZA:
Pui in tigaie unt, sunca taiata suvite iar dupa ce s-a rumenit adaugi ciupercile curatate si feliate,dupa ce si-au lasat apa,adaugi vinul si lasi sa fiarba pana scade
adaugi acum smantana,parmezan,lasi sa fiarba incet sa se ingroase,apoi condimentezi si opresti focul
Pe farfurie pui pastele fierte si scurse,deasupra sos si ornezi cu busuioc


 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate