Supa de migdale vegana

Cu aceasta reteta am vrut sa ies putin din tipar si sa pregatesc ceva mai exotic,ceva mai ca la nimeni!!!😄😄😄😄am si eu piticii mei cum fiecare dintre noi avem!!
Supa aceasta nu am auzit sa se serveasca prin restaurante,nici macar in cele vegetariene(am intrebat ginerele si mi-a spus ca nu a auzit de asa ceva);ei bine auzi de la mine pentru ca-i reteta frantuzeasca,i-am zis si este vegana!!(sunt de belea si eu!!!)oricum l-am dat pe spate cu ea!😋😋
AVEM NEVOIE DE:
300g migdale crude decojite(eu am pus fulgi,de unde decojite??)
100g miez de paine alba
1catel de usturoi
100ml ulei de masline
3linguri otet balsamic alb(optional)
sare
piper
CUM SE PREGATESTE:
Pui toate ingredientele intr-un vas,adaugi 1lde apa plata,amesteci,acoperi vasul si lasi la frigider pana a doua zi
Rastorni totul in robot,pasezi cateva minute,treci apoi prin sita
Potrivesti supa de gust,pui in boluri,deasupra putin patrunjel verde si se serveste.
Reactii dupa ce am mancat:
-in primul rand am pregatit aceasta reteta din curiozitate,cum de altfel de multe ori am facut si asa ceva poate persoanele vegetariene sau vegane,nici nu stiu cum sa le spun,mananca  pentru ca gust rau nu are,chiar e buna
-pentru ca nu-mi imaginam cum va fi la gust,am redus din cantitatile de la ingrediente iar acel otet balsamic,nu cred ca-si are locul pentru ca supa are doar miros de otet nu de migdale cum ar trebui.
cred ca ar fi mai nimerita o felie de lamaie pusa pe margine si s-o foloseasca cine doreste,in rest sa va fie de folos!


   

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme