Conopida gratinata

De aceasta data am lasat conopida singura,alta data i-am pus companie si cateva ciuperci dar gustul e la fel de bun si sanatos bineinteles!
AVEM NEVOIE DE:
1conopida mica
300g cascaval ras
4oua
3linguri iaurt grecesc
1lingura rasa cu faina
100ml lapte
CUM SE PROCEDEAZA:
Conopida buchetele desfacuta,o fierbi in apa cu sare 10min apoi o scurgi
Ouale batute cu un praf de sare,iaurt,faina si lapte,la final adaugi cascavalul
In tava sau un vas de yena uns cu unt,asezi conopida
deasupra rastorni amestecul de oua si la cuptor va sta 30min sau pana se rumeneste
Dupa ce s-a racit putin,scoti pe un platou,tai si pui pe farfurie apoi o servesti imediat(imi place cum se intinde cascavalul ca la pizza) dar si rece este buna!
Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme