Paste cu branza unguresti

Mi-a dat aceasta reteta o prietena virtuala,am facut-o si vreau sa va spun ca toata ziua nu am mancat nimic decat aceste paste,atat de mult mi-au placut!!!
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu paste
400g branza proaspata de vaci
400g smantana fermentata
200g sunca afumata,nu am gasit sunca afumata si am luat kaizer
sare
piper
 CUM SE PROCEDEAZA:
Sunca taiata marunt o prajesti in tigaie pana-si lasa untura,in cazul meu kaizerul nu a fost gras,asa ca am adaugat 50g unt
Dupa ce s-a rumenit,rastorni cu tot cu grasile in vasul cu pastele fierte, scurse si care au fost amestecate cu branza si smantana
adaugi sare si piper dupa gust,omogenizezi totul bine,pui in farfurie,ornezi cu busuioc si mananci cu pofta pentru ca au un gust senzational!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate