Tarta cu ton si rosii

O alta reteta frantuzeasca,aoleu ce gust bun areeee!!
Poate fi considerata un mic dejun dar si un aperitiv!
Este foarte simpla,merita s-o incercati si voi!
AVEM NEVOIE DE:
1pachet aluat de foietaj
200ml smantana lichida
3-4rosii
2cutii mici cu ton Rio Mare
2oua
1lingura ierburi de Provence 
150g cascaval ras
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Capitonezi forma de tarta cu aluat,pui in interior tonul scurs facut bucatele
deasupra rondele de rosii
pudrezi cu sare si ierburi de Provence apoi rastorni amestecul de oua batute cu sare,piper si smantana si la final acoperi cu cascavalul ras,pe care eu l-am uitat!!!!
La cuptor va sta 30min la 180grade
Dupa ce s-a racit se scoate usor din tava,se pune pe un platou,se taie si se serveste
Un gust bun,o nebunie curata!!



  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate