Tagliatele cu fructe de mare

Imi plac mult fructele de mare de aceea din cand in cand imi permit sa cumpar cate o punga si-mi fac pofta pentru ca numai eu le consum!!
De aceasta data le-am facut cu sos alb diferit de cel rosu,chiar daca la final am adaugat cateva rosioare cherry si foarte bune au fost!!!
AVEM NEVOIE DE:
1punga mix fructe de mare
1lingura unt
3catei de usturoi
4-5rosii cherry
200ml smantana lichida
50ml vin alb
sare
piper
oregano
busuioc
CUM SE PREGATESTE:
In vasul cu unt se caleste usturoiul taiat,adaugi fructele de mare,dupa 1min.vinul si lasi pe foc pana scade

Un sfat,cu fructele de mare se lucreaza la foc mare foarte repede,altfel se intaresc si nu mai sunt bune.
Se adauga apoi smantana,rosiile,
se amesteca,se potriveste de gust cu sare si piper,se adauga oregano si busuioc apoi pastele fierte si scurse.
Se servesc imediat!
Pofta buna!


   

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme