Cartofi mov la cuptor

Am mai facut ceva cu cartofii mov da-mi pare rau ca si-au pierdut culoarea;am gasit reteta intr-o fila de calendar,am incercat-o si gustul a fost bun alaturi de un copanel!
AVEM NEVOIE DE:
500g cartofi mov
3linguri mustar de Tecuci cu boabe
50g unt
1crenguta rozmarin
3catei de usturoi
1lingura miere
100g parmezan
50ml vin alb
4ciuperci
pulpe sau copanele
CUM SE PROCEDEAZA:
Cartofii curatati,spalati,taiati in sferturi,pusi intr-un castron impreuna cu ciupercile feliate,fierte si bine scurse
Intr-un bol se amesteca mustarul cu miere si putina sare,vin,usturoiul pisat,piper,se rastoarna peste cartofi
Se amesteca totul bine apoi se rastoarna intr-un vas termorezistent uns cu unt,deasupra se pune crenguta de rozmarin, si parmezan

Se acopera vasul cu folie de aluminiu si la cuptor va sta 30min,dupa acest timp de descopera si se mai lasa 20min.
Se servesc ca atare cu smantana deasupra sau alaturi de friptura
Pofta buna!


  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme