Chec cu ciocolata
Tot reteta frantuzeasca dar nu mi-a placut cum a iesit pentru ca nu trebuia sa procedez asa cu ciocolata ci sa folosesc metoda noastra de la checul tigrat,dar pana la urma s-a mancat,a fost foarte bun iar eu s-o las mai moale cu acest aspect pentru ca ma disper singura cateodata!😅😅😅😅
AVEM NEVOIE DE:
125g ciocolata
125g faina
125g unt
125g zahar
3oua
1lingurita rasa praf de copt
1plic zahar vanilat
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pregateste o crema fina din 1/2unt si zahar,se adauga galbenusurile pe rand mixand dupa fiecare,apoi faina cu praf de copt iar la final se amesteca usor cu albusul batut spuma cu un praf de sare si zaharul vanilat
Se rastoarna in tava rotunda cu hartie de copt jumatate din aluat,in restul se incorporeaza ciocolata topita impreuna cu restul de unt si se pune deasupra
La cuptor va sta 30min la 170grade
Intr-o tava mai micuta de placinta cred ca era mai nimerit de facut pentru ca-i foarte inalt,eu avand forma mica,s-a dus in sus!!
Hai pofta buna,lasa ca a fost bun,a doua oara asa voi face!
AVEM NEVOIE DE:
125g ciocolata
125g faina
125g unt
125g zahar
3oua
1lingurita rasa praf de copt
1plic zahar vanilat
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pregateste o crema fina din 1/2unt si zahar,se adauga galbenusurile pe rand mixand dupa fiecare,apoi faina cu praf de copt iar la final se amesteca usor cu albusul batut spuma cu un praf de sare si zaharul vanilat
Se rastoarna in tava rotunda cu hartie de copt jumatate din aluat,in restul se incorporeaza ciocolata topita impreuna cu restul de unt si se pune deasupra
La cuptor va sta 30min la 170grade
Intr-o tava mai micuta de placinta cred ca era mai nimerit de facut pentru ca-i foarte inalt,eu avand forma mica,s-a dus in sus!!
Hai pofta buna,lasa ca a fost bun,a doua oara asa voi face!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!