Ciambela marmorizzata
Nu este nimic altceva decat checul tigrat in varianta italiana!
AVEM NEVOIE DE:
200g zahar
250g faina
4oua
30g cacao
80ml ulei
250g iaurt
2linguri lapte
1plic praf de copt
zahar vanilat
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pregateste o crema fina di oua zi zahar,se adauga uleiul in fir apoi iaurtul,zahar vanilat iar la final faina cu praful de copt
Dupa omogenizare se rastoarna in tava unsa si tapetata 3/4din aluat,restul se amesteca cu cacao si 2linguri lapte si se rastoarna deasupra si se marmoreaza cu o furculita
Se lasa la cuptor 40min la 180grade
Se scoate din forma pe platou,se pudreaza cu zahar apoi se taie
Pofta buna si sa va fie de folos!
AVEM NEVOIE DE:
200g zahar
250g faina
4oua
30g cacao
80ml ulei
250g iaurt
2linguri lapte
1plic praf de copt
zahar vanilat
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pregateste o crema fina di oua zi zahar,se adauga uleiul in fir apoi iaurtul,zahar vanilat iar la final faina cu praful de copt
Dupa omogenizare se rastoarna in tava unsa si tapetata 3/4din aluat,restul se amesteca cu cacao si 2linguri lapte si se rastoarna deasupra si se marmoreaza cu o furculita
Se lasa la cuptor 40min la 180grade
Se scoate din forma pe platou,se pudreaza cu zahar apoi se taie
Pofta buna si sa va fie de folos!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!