Ciambela marmorizzata

Nu este nimic altceva decat checul tigrat in varianta italiana!
AVEM NEVOIE DE:
200g zahar
250g faina
4oua
30g cacao
80ml ulei
250g iaurt
2linguri lapte
1plic praf de copt
zahar vanilat
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pregateste o crema fina di oua zi zahar,se adauga uleiul in fir apoi iaurtul,zahar vanilat iar la final faina cu praful de copt

Dupa omogenizare se rastoarna in tava unsa si tapetata 3/4din aluat,restul se amesteca cu cacao si 2linguri lapte si se rastoarna deasupra si se marmoreaza cu o furculita
  
Se lasa la cuptor 40min la 180grade
Se scoate din forma pe platou,se pudreaza cu zahar apoi se taie

Pofta buna si sa va fie de folos!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme