Piept de pui cu broccoli si conopida

Mi s-a facut asa deodata o pofta de un gratarel cu brocoli si conopida ceea ce foarte rar spre deloc mi se intampla!😀😀😀😀
AVEM NEVOIE DE:
1piept de pui
buchetele de conopida
buchetele de brocoli
sare
piper
4catei de usturoi
3linguri ulei de masline
1lamaie
25ml vin alb
CUM SE PROCEDEAZA:
Pieptul feliat,condimentat cu sare si piper,se pune pe o farfurie si se lasa deoparte
Conopida si brocoli trecute sub jet de apa rece,se pun apoi intr-un vas cu apa si sare pe foc si se lasa la fiert din momentul in care incepe sa fiarba,inca 3-4min apoi se scot
In tigaia cu ulei incins se calesc cateiii de usturoi intregi iar dupa ce si-au lasat aroma,se adauga conopida si brocoli taiate in bucati mai mici daca e cazul;
Se amesteca sa-si ia aroma de usturoi apoi se adauga vinul iar dupa ce a scazut se condimenteaza cu sare si piper apoi se opreste focul.
Se pun feliile de piept pe gratarul incins iar dupa ce s-au facut pe ambele parti,se scot pe o farfurie
Se serveste pe farfurie felii de piept alaturi buchetele de conopida si brocoli,rondele de lamaie iar eu pentru aspect am presarat putina sare neagra!
Pofta buna!



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme