Cheesecake Kinder

Imi plac astfel de dulciuri pe baza de branza in combinatie cu ciocolata dar mie personal imi plac cel mai mult in combinatie cu fructe
Asta de exemplu are multa ciocolata,oricat mi-ar place mie ciocolata,parca totusi e prea mult dar daca-mi trecea prin minte sa pun pe mijloc ceva zmeura,cred ca era nemaipomenit!
AVEM NEVOIE DE:
BLAT:
200g biscuiti populari
100g unt
1lingura cacao
CREMA:
250g ciocolata kinder
500g crema de branza sau Mascarpone
400ml frisca lichida
8batoane de napolitane cu ciocolata kinder
esenta de vanilie
100g zahar pudra
GLAZURA:
150ml frisca lichida
150g ciocolata cu lapte
30g unt
DECOR:
120ml frisca lichida
30g zahar pudra
bomboane
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pun in blender biscuitii rupti iar dupa ce s-au pisat,se amesteca cu cacao si untul topit
Se rastoarna in forma de tort cu diametru de 25cm si se preseaza bine cu fundul unui pahar,astfel formandu-se blatul apoi se lasa la frigider.
Se taie batoanele de napolitana marunt,se pun pe o farfurie si se lasa deoparte
Se topeste ciocolata pe bain marie,se amesteca energic sa se lichefieze apoi se lasa sa se raceasca
Intr-un castron se amesteca branza cu zahar pudra(eu cand am la ingrediente frisca lichida,folosesc doar frisca dulce,astfel nu mai adaug in compozitie zahar),esenta de vanilie,se mixeaza apoi cu frisca rece de la frigider,ciocolata topita,iar dupa omogenizare se adauga batoanele taiate si se amesteca usor cu spatula
Se rastoarna in tava peste blat,se niveleaza suprafata si se lasa la frigider cateva ore
Pentru glazura,se topeste ciocolata cu frisca pe bain marie,se adauga la final untul,se amesteca bine iar dupa ce s-a racit putin se toarna usor peste crema de branza,se niveleaza suprafata
si se lasa la frigider pana a doua zi,cand se scoate din tava si se pune pe un platou
Pentru decor se bate frisca tare cu zahar,se pune in posch si se orneaza suprafata cu moturi iar deasupra cate o bomboana.
Eu pe mijloc am presarat zahar aurit,adus din Franta
Se lasa la frigider pana in momentul servirii.

Pofta buna!
Sursa de inspiratie Anyta Cooking




     
  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme