Tarta cu sunca si cascaval

Imi plac tartele si dulci si sarate,am in permanenta cate un aluat de foitaj in congelator si cand mi-e pofta,imediat o pregatesc cu ce gasesc prin frigider,cum de altfel s-a intamplat si acum.
AVEM NEVOIE DE:
aluat de foitaj
200g sunculita sau orice alt preparat
200g cascaval ras
200g rosii cherry
5oua
200ml smantana lichida de gatit
2linguri ulei
sare
piper
putin cimbru
CUM SE PROCEDEAZA:
Se aseaza aluatul in tava de tarta apoi se lasa deoparte.
In tigaia cu ulei se prajeste sunculita taiata cubulete cateva minute apoi se opreste focul.

Intr-un bol se bat ouale cu smantana,se adauga sare,piper,cimbru,cascavalul ras,
se rastoarna in tava,se niveleaza,se pune deasupra sunculita si rosiile jumatati
  apoi la cuptor va sta la foc moderat,pana se rumeneste.
Dupa ce s-a racit se scoate pe platou si se taie
Pofta buna!
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme